Aanbevelingen | Over ons | Contact  

Logo Apart HostingHosting mogelijkhedenDomeinnaam registrerenReseller wordenVragen?

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
de eigenaar:   de eigenaar van de website;
gebruik(en):   alle denkbare handelingen;
u:                  de gebruiker (bezoeker) van de website;
de content:    alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina's die u thans bekijkt.
Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
Toestemmming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Algemene voorwaarden

In de algemene voorwaarden staan alle afspraken tussen u en ons, die van toepassing zijn op alle soorten dienstverlening die wij uitvoeren. De belangrijkste afspraak is dat wij ons stinkende best doen voor jou. Bovendien mag jij op ieder moment stoppen, zonder opzegtermijn.
Download hier onze Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Wij respecteren jouw privacy en behandelen jouw gegevens conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om onze dienstverlening aan jou soepel en eenvoudig te laten verlopen. In geen geval worden je gegevens dus doorverkocht of -gegeven aan derden.
Download hier ons Privacyverklaring

Kennisgeving en verwijderings beleid

Het kan voorkomen dat een gebruiker (vermeende) onrechtmatige of strafbare inhoud op het Internet plaatst. Bij een melding daarvan voeren wij de Notice-and-Take-Down (NTD) uit. Gebaseerd op de gelijknamige gedragscode gepubliceerd door de Nederlandse overheid.


Copyright © 2011-2014 Apart Hosting | Contact | Juridisch info | Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW