Aanbevelingen | Over ons | Contact  

Logo Apart HostingHosting mogelijkhedenDomeinnaam registrerenReseller wordenVragen?Apart Hosting

Wij bieden sinds 2003 diensten op het gebied van domeinnamen, webhosting en online back-up aan.
Daarnaast blijven wij investeren in de verdere ontwikkeling en onze kennis.
Al onze server draaien op Apache 2.4.10 en PHP 5.5.

Door de jaren heen is gebleken dat wij een uptime van 99,99% kunnen realiseren. Verder zorgen wij ervoor dat u verantwoord uw diensten aan de man kunt brengen (100% groen) zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt, al onze hostingpakketten mogen zowel het Green Fan & Cleanbits logo dragen.

Datacentrum

Wij geloven dat een onderneming die een evenwicht bereikt tussen economische, sociale en milieuaspecten succesvol zal opereren. is een van de meest energie-efficiënte datacenters in Europa en wordt gezien als leider in groene IT.
Een regulier datacenter heeft grote hoeveelheden energie nodig voor de koeling van co-locatieruimtes, waardoor verbetering van energieverbruik zeer belangrijk is.

In samenwerking met TNO hebben zij milieuvriendelijke technologieën ontwikkeld en geïnstalleerd, zodat AMS1 datacenter volledig CO2-neutraal opereert. Dankzij deze energiebesparende IT-systemen is de Power Usage Effectiveness (PUE) gedaald tot 1.2 hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers scherper geprijsde diensten aanbieden. gaat echter verder dan dit: zij optimaliseren hun systemen voortdurend met de beste en groenste technologie op de markt om deze PUE nog verder te verlagen.


Copyright © 2011-2014 Apart Hosting | Contact | Juridisch info | Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW